Presidenti Meta: Liria fetare është thelbësore për paqen dhe stabilitetin

186

Presidenti Meta në një status në rrjetin social Facbook është shprehur i lumtur për pjesëmarrjen e Ambasadorit Sam Broënback, përfaqësuesve të lartë të shteteve të rajonit, si dhe krerët e komuniteteve fetare sot në Tiranë.

Statusi i plotë…

Liria fetare është thelbësore për paqen dhe stabilitetin.
I privilegjuar që në koordinim me Departamentin e Shtetit të SHBA, me pjesëmarrjen e Ambasadorit Sam Broënback, përfaqësuesve të lartë të shteteve të rajonit, si dhe krerët e komuniteteve fetare, u mblodhëm sot në Tiranë, për një çështje kaq fisnike dhe të rëndësishme për të ardhmen e Shqipërisë dhe rajonit tonë.
Të bashkuar rreth vlerave universale dhe njerëzore që i shërbejnë paqes dhe prosperitetit për qytetarët dhe vendet tona