Presidenti Meta: Kënaqësi të zhvilloja sot një takim të frytshëm me delegatët e OSBE-së

196

Me anë të një postimi në Facebook, Presidenti Meta ka reaguar pas takimit me me Presidentin e Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, z.George Tsereteli, dhe Sekretarin e Përgjithshëm, z. Roberto Montella.

I falenderova për mbështetjen që Asambleja Parlamentare e OSBE ka dhënë ndër vite për forcimin e shtetit ligjor dhe institucioneve demokratike në Shqipëri.

Ja postimi i plotë i Metës:

Kënaqësi të zhvilloja sot një takim të frytshëm dhe të përzemërt me Presidentin e Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, z.George Tsereteli, dhe Sekretarin e Përgjithshëm, z. Roberto Montella.
I falenderova për mbështetjen që Asambleja Parlamentare e OSBE ka dhënë ndër vite për forcimin e shtetit ligjor dhe institucioneve demokratike në Shqipëri.
Theksova me forcë domosdoshmërinë e zbatimit të reformës në drejtësi vetëm sipas Kushtetutës së miratuar me konsensus tre vite më parë.
Nëntë kërkesat e Bundestagut duhet të shërbejnë si harta e vetme e rrugës për Shqipërinë që mund të çojë në një vendim pozitiv për çeljen e negociatave të anëtarësimit me BE-në.

Kënaqësi të zhvilloja sot një takim të frytshëm dhe të përzemërt me Presidentin e Asamblesë Parlamentare të OSBE-së,…

Gepostet von Ilir Meta am Montag, 18. November 2019