Presidenti Meta është duke lexuar librin e Ilir Ikonomit “Esat pashë Toptani: Njeriu, Lufta, Pushteti”

268

Presidenti Ilir Meta  është shfaqur këtë mëngjes pushimesh duke lexuar librin e gazetarit dhe studiuesit Ilir Ikonomi me titull “Esat Pashë Toptani, Njeriu  Lufta  Pushteti”.

Duket se Meta ka pasur tepër interes për këtë libër teksa ka përcjellë një mesazh në rrjetet sociale: “Një libër që duhet lexuar, për histori që nuk duhen harruar dhe marrëveshje që s’duhet të përsëriten.”