Presidenti Ilir Meta vizitë në familjen e Azem Hajdarit

161
Presidenti i Republikës, Ilir Meta zhvilloi sot pasdite një vizitë në familjen e liderit të Lëvizjes së Dhjetorit, Azem Hajdari.
Presidenti Meta vlerësoi rolin historik të Azem Hajdarit në frymëzimin e Lëvizjes Studentore dhe Lëvizjes së Dhjetorit duke çelur një epokë të re për Shqipërinë.

Presidenti Meta dhe djali i vogel i Azem Hajdarit (Azemi)