Presidenti Ilir Meta në Monako, takohet me Princin Albert II

223

Presidenti Ilir Meta njoftoi në rrjetet sociale se qe nder dhe kënaqësi e veçantë të pritej sot nga Lartësia e Tij e Përndritur, Alberti II, Princi i Monakos.
“Takim mjaft konstruktiv për identifikimin e potencialeve të shumta, – shkroi Meta në Fb, – në funksion të forcimit të bashkëpunimit në të gjitha fushat me interes reciprok. Shqipëria dhe Principata e Monakos të vendosura për intensifikimin e marrëdhënieve.”