Presidenti Ilir Meta do të marrë pjesë në Konferencën Vjetore të Bankës së Shqipërisë

234
Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, do të marrë pjesë të enjten në Konferencën Vjetore të Bankës së Shqipërisë. 
Aktiviteti fillon në ora 9.00 dhe do të zhvillohet tek H.Tirana salla “Balsha”.