Presidenti i vendit, Ilir Meta, është takuar sot me presidentin e shoqatës Dante Aligeri

308

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, ka pritur ditën e sotme në Tiranë profesor Riccardi-n, President i shoqatës “Dante Alighieri”.

Riccardi gjithashtu është themelues i komunitetit të “Sant’Egidio”.

Riccardi ndodhet në Tiranë për të promovuar gjuhën e kulturën italiane, që ndihmon në fuqizimin e miqësisë midis dy popujve, shkruan Meta.

Statusi i plote 

Kënaqësi të takoja profesor Riccardi, themelues i komunitetit të “Sant’Egidio” dhe President i shoqatës “Dante Alighieri”, për të promovuar gjuhën e kulturën italiane, që ndihmon në fuqizimin e miqësisë midis dy popujve.