Presidenti i Republikës, Ilir Meta vizitë në Mitropoline e Korçës

194
Presidenti Meta takohet ne Mitropoline e Korces me Hiresine e Tij, Imzot Johan Pelushi
Presidenti Meta: Uroj besimtarët e krishterë ortodoksë gëzuar Ditën e Ujit të Bekuar
Ne takimin e Presidentit Meta me mitropolitin e Korces edhe Kryegjyshi Boteror i Bektashinjve, Edmond Brahimaj
Meta: Prania e kryegjyshit boteror te Bektashinjve, tregues i harmonise sone te shkelqyer fetare
Mitropoliti i Korces, Imzot Johan Pelushi i dhuron Presidentit Meta nje ikone te posacme te Shen Ilirit
Shen Iliri, me origjine Ilire, shenjt i besimtareve te krishtere ortodokse
Mitropoliti i Korces, Johan Pelushi: Falenderojme Presidentin Meta per dhenien e shtetesise shqiptare Anastas Janullatos 
Imzot Johan Pelushi: Falenderime dhe mirenjohje Presidentit Meta ne emer te te gjithe besimtareve ortodokse te Korçes