Pranohet kërkesa e PD për mocion, ja data kur Rama do të përballet me opozitën në Kuvend

225
Kuvendi pranon kërkesën e PD-së për mocion me debat me kryeministrin Edi Rama lidhur me heqjen e ndihmës ekonomike për mijëra familje dhe ka caktuar datën e përballjes.
Mocioni për debat do të mbahet 15 mars, pasi në dy seancat e radhës , kryeministri do të jetë jashtë vendit.