Politikani britanik: Brukseli është i varur nga Xhorxh Sorosi, Fondacioni i tij po shkatërron kombet

23
Lideri i “Brexit” e thotë hapur: Brukseli i varur nga Sorosi, Fondacioni i tij po shkatërron kombet
Ish-lideri i Partisë për Pavarësinë e Britanisë së Madhe dhe lideri i ‘Brexit”, Nigel Farage, ka deklaruar se, ndërsa Rusia është akuzuar për financimin e fushatës së “Largimit” të Britanisë nga BE-ja, donacioni i fundit prej 18 miliardë dollarësh i George Soros për fondacionin pro-BE-së, “Shoqëria e Hapur”, ka shpëtuar pa u shqyrtuar. “Pikërisht këtu qëndron marrëveshja e fshehtë e vërtetë në përmasa ndërkombëtare” tha Farage. Duke folur në Parlamentin Evropian në Strasburg të martën, Farage, u tha eurodeputetëve, se ai beson se kur bëhet fjalë për marrëveshjet ndërkombëtare të fshehta, “…ne po shohim në vendin e gabuar”. Ai tha se ndikimi i Soros në Bruksel është “me të vërtetë i jashtëzakonshëm” duke shtuar “kam frikë se mund të shohim nivelin më të lartë të marrëveshjes së fshehtë ndërkombëtare dhe politike në histori”.Dhe unë e them këtë, për shkak se George Soros, kohët e fundit i dha “Shoqërisë së Hapur”, e cila sigurisht mbështet fushatat për lirinë e lëvizjes së njerëzve dhe strukturat mbikombëtare si Bashkimi Evropian, 18 miliardë dollarë. Dhe ndikimi i tij këtu dhe në Bruksel është me të vërtetë i jashtëzakonshëm “. Farage tha se “Shoqëria e Hapur” mburret se mbajti 42 takime në vitin 2016 me Komisionin Evropian dhe ka publikuar një libër të miqve ‘të besueshëm’ në Parlamentin Evropian. ‘Ka 226 emra në listë’, tha ai