Plasin memet në rrjetet sociale me pozat prej ministrje të Belinda Ballukut

367

Ka mjajaftuar një klishe e ministres së Energjitikës dhe infrastrukturës Belinda Balluku duke hyrë në parlament, që në rrejt të plasi një gaz i madh me të.

Shkak është bërë një foto e botuar në Panorama, ku ministrja po hynte senacën e fundit në parlament, ndërkohë që jashtë po vesonte pakëz shi.

Balluku është parë që ka kërkuar ndihmën e truprojës së saj i cili me sa duket përveçse mbikqyr jetën e saj nga rrezikshmëria e lartë, kujdeset edhe për moossprishjen e frizurës të spo përfunduar tek parukieri.

Me të hidhur e ka bërë këtë foto fakti se kolegja e saj diskrete dhe modeste Besa Shahini e zhveshur nga këto maniera ka hyre në të njjtën kohë në parlament e patrembur nga vesa.