Petrit Vasili: Rama urren banorët e kërcënuar nga kanceri, mbron inceneratorët

116
Injoranca dhe ligesia e kryeministrit u shfaq sot ne forme kriminale kur ai mbrojti inceneratorin ne Verri te Fierit.
Si genjeshtar i pacipe tha qe u eshte mare mendim banoreve.Nuk ju eshte mare hic asnje mendim banoreve,ndaj banoret me shume te drejte kane protestuar per dite te tera me te gjithe forcen.
Si injorant qe eshte genjen prape kur mbron inceneratoret dhe kur thote qe Europa eshte ne mbeshtetje te tyre.
Ja c’thote raport progresi per Shqiperine:
“Ndërtimi i një incerneratori në Elbasan, i cili filloi të operojë vitin e kaluar dhe planet për investime të mëtejshme në incerneratorë përbëjnë një shqetësim në termat e respektimit të parimeve të BE-së për shkak se groposja dhe incernerimi janë opsionet më pak të pëlqyera të menaxhimit të mbetjeve.” [Link Raporti i Progresit].
Apo edhe Europa eshte kazan.
Kazani i egersise ndaj popullit eshte ky
kryeminister,qe nuk ka meshire per popullin e Verrise ne Fier qe kercenohet nga kanceri per shkak te inceneratorit.
Per kryeministrin s’ka asnje rendesi qe banoret e Verrise duhet te vdesin nga kanceri,boll qe ai te kete xhepin e tij plot.