Petrit Vasili: Po ky gërmadha kryeministër a i emëroi vetë këta drejtorët e hipotekave, që po i shkarkon tufa tufa?

297

Po ky kryeminister na cau derrasat,duke thene qe po i emeron drejtoret me konkurs,me portal,me me kritere,me seleksionim.Se qau e lau dikur ky se medemek fajin ja kishin te tjeret qe punet nuk i shkonin mire.
Po tani qe i zgjodhi vete keta drejtoret kush ja ka fajin?
Fajin ja ka vetem vetja e tij dhe shkollepakesia e tij proverbiale.
Eshte i paafte dhe pike,s’ja kane fajin as drejtoret dhe as nuk i bejne derman as drejtoret qe heq dhe as gjithe qeveria sikur ta nderroje te gjithen.
Trurin shtuf nuk e rigjeneron dot as ilacet dhe as bari