Petrit Vasili: Për audiopërgjimin nuk dyshon as qeveria,por për çudi dyshojnë ca të tjerë….

229

Per audiopergjimin nuk dyshon fare qeveria dhe ky eshte fakt.
Ca te tjere…dyshojne.Po keta ç’kane.
Qeveria nga qe s’ka asnje dyshim,e ben kryeministrin te genjeje dhe te thote qe gjoja e ka bere ai vete verifikimin,duke i nxjerre bojen prokurorise dhe duke thene qe:
1.nuk e tregon dot agjensine ku ka bere verifikimin.
2.Nuk tregon dot kush ja dha audiopergjimin origjinal.
3.Nuk tregon dot kush e pagoi verifikimin.
4.Nuk tregon dot pse filloi hetimin kur qeveria e tij eshte nen hetim.
5.Nuk tregon dot pse shkel kushtetuten dhe shkel me kembe reformen ne drejtesi dhe ben hetime paralele si sigurimi i shtetit para viteve 90′.
Keto jane te vertetat qe kryeministri i ka pranuar. Vetem ca te tjere….qe nuk ndodhen fare ne qeveri nuk i pranojne dot.
Po ç’kane keta qe marin mbi vete me kaq zell hallin e kryeministrit….sigurisht nje hall e kane.
Te presim e te shohim…