Petrit Vasili: Kryeministri i anti integrimit europian sheh nga lindja

Ish kryetari i LSI Petrit Vasili në profilin e tij në Facebook ka reaguar ashpër ndaj Edi Ramës.
Këta te hipokritët e rilindjes që u "shqyen" për integrimin, ja nga sheh kryeministri i tyre. Le ta lexojnë e ka thënë vetë ky kryeministri antiintegrim. E ka thënë kryeministri mu në mes të Brukselit për t'ia bërë karshillëkun tamam BE mu te dera e shtëpisë në dhjetor 2017. Ai nuk sheh nga Brukseli po nga Lindja.

Statusi i plotë:
Kryeministri i antintegrimit europian sheh nga lindja etj...
Keta te hipokritet e rilindjes qe u "shqyen" per integrimi, ja nga sheh kryeministri i tyre. Le ta lexojne e ka thene vete ky kryeministri antiintegrim. E ka thene kryeministri mu ne mes te Brukselit per t'ia bere karshillekun tamam BE mu te dera e shtepise ne dhjetor 2017. Ai nuk sheh nga Brukseli po nga Lindja. Lexojeni vete te dashur miq qe flisni shqip dhe anglisht se cka thene ky antibrukseli kryeminister: “Gabohen kur thonë se s’ka rrugë apo alternativa të tjera, pasi Rusia dhe Kina, por edhe Islami radikal përbëjnë një shumëllojshmëri për secilin nga vendet tona. Rusia ofron një rrugë shumë të lehtë: harroni shtetin e së drejtës, harroni institucionet dhe mbaje pushtetin sa më gjatë të mundesh.
Dhe kjo nuk është një rrugë pa interes. Dhe kanë para që mund ti hedhin. Dhe nuk është se ka ndodhur në Siberi, por në mes të Europës, kur kryeministri u kërcënua me vdekje, dhe ka ndodhur në Malin e Zi, pra rreziku është i pranishëm. Po kështu edhe Kina ka se çfarë të ofrojë. Por, është edhe një rrugë e tretë, Islami radikal. Në rajonin tonë ne jemi shumë etnikë, shumë fetarë dhe shumëçka. Dhe megjithë këtë shumëllojshmëri ne duam BE-në dhe do t’i duhet BE që të vrapojë dhe të na kapë, pasi në të kundërt do të kemi një martesë me kosto shumë më të lartë”, tha Rama.