Ballina Politikë Petrit Vasili: Kryeministri bandit shkatërroi zgjedhjet e 2017 (VIDEO)

Petrit Vasili: Kryeministri bandit shkatërroi zgjedhjet e 2017 (VIDEO)

110

Nga Petrit Vasili 

Kryeministri bandit shkatërroi zgjedhjet e 2017.(VIDEO)

Zgjedhjet e 2017 ishin një shëmtirë e vërtetë dhe një faqe e zeze e pluralizmit në Shqipëri.

Që në 27 qershor është demaskuar publikisht turpi zgjedhor i 25 qershorit të 2017.

Ky kryeministër bandit këtë kriminalizim të zgjedhjeve dhe shkatërrim të demokracisë kërkon t’iu a imponojë sërish shqiptarëve.

Fale BILD të gjithë e kuptuan më mirë atë, që LSI ka deklaruar në mbarim të zgjedhjeve 2017.

Shiheni VIDEON dhe do kuptoni shume qartë çfarë tenton banditi që të bëjë sërish.

Ndaj ndalja e kryeministrit bandit dhe e zgjedhjeve të tij bandite, me çdo mjet e form është legjitime ashtu si kushdo do të mbrohej nga një hajdut që i ka hyrë në shtëpi.