Petrit Ago: Për 5 vjet në Shqipëri s’do ketë më asnjë fermë blektorale!

838

Një nga ekspertët që hartoi programin e Rilindjes në vitin 2013-të, para se të vinin në pushtet, Petrit Ago  ka dhënë alarmin, duke theksuar se brenda 5 viteve në Shqipëri nuk do të ketë femra blegtorale.

Sipas tij dështimi në fushën e blegtorisë, pavarësisht natyrës dhe resurseve që e favorizojnë këtë sektor në Shqipëri, do të dështojë, për shkak të keq-menaxhimit dhe indiferencës së treguar nga qeveria dhe kryeministri Edi Rama.

Kjo deklaratë e Agos vjen vetëm një ditë, pasi kryeministri Rama vizitoni një nga qendrat blegtorale në vend, ku me krenari deklaronte se blegtoria është e ardhmja.

Petrit Ago: "PËR 5 VJET NË SHQIPËRI S'DO KETË MË ASNJË FERMË BLEKTORALE!"

Axhenda për Falimentimin & Shpopullimin e Shqipërisë"PËR 5 VJET NË SHQIPËRI S'DO KETË MË ASNJË FERMË BLEKTORALE! PO FALIMENTOJNË NJË NGA NJË!"Biznesmeni PETRIT AGO, Ekspert i Programit të Rilindjes 2013PROVOKACIJA – ABC NEWS TV, 12 KORRIK 2019

Gepostet von Populli TV am Samstag, 13. Juli 2019