Përparim Spahiu: Stadiumi i Chelsea-s rasti se si veprohet në një shtet normal, kur bëhet fjalë për shëmbje dhe ndërtime

393

Ja statusi i plotë

Rasti më i qartë se si veprohet në një shtet normal, kur bëhet fjalë për shëmbje dhe ndërtime.

Stadiumi i ri i Chelsea FC ka vite që nuk mund të ndërtohet. Është një person i vetëm, që ka shtëpinë pranë dhe i pengohet dielli, për gruan dhe fëmijët e tij, nga stadiumi i ri, dhe nuk pranon ndërtimin, edhe pse Abramoviç i ofron 1 milion paund.