Përparim Spahiu: Qeveria, pas 5 muajsh protestë, miraton dëmshpërblimin

177

Nga Përparim Spahiu

Qeveria, pas 5 muajsh protestë, miraton dëmshpërblimin.

Pra ju jep të drejtë protestuesve, pas dhunës pesë mujore ndaj tyre.

Ai vendim duhet shoqëruar dhe me një amnisti për ata që janë ende në burg e ndjekje penale, pasi protestuan për të drejtat e tyre.

Ai vendim duhet të mbulojë edhe Bregun e Lumit e Shkozën.

Ai vendim duhet të largojë nga detyra publike të gjithë ata policë politikë që dhunuan qytetarët e pafajshëm.

Ja pra që s’ka qullosur gjë Qeveria me atë pacavure vendim.

Se këta kujtojnë që demokracia e të drejtat e njeriut janë lekë.

Skanë faj se u mësuan të blejne demokracinë me lekë, por nuk ka më!