Përparim Spahiu i bën thirrje kryetarit të Bashkisë: “Erion, eja me LSI, me ne do të punosh më mirë!”

115
Deputeti i Dibrës, Përparim Spahiu, ndërkohë që vërshojnë sulmet dhe “helmet” elektorale, ka zgjedhur një rrugë dhe një qasje tjetër: “Erion, eja me LSI, me ne do të punosh më mirë dhe do të jesh më i gëzuar!” – i drejtohet Spahiu kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

Në të vërtetë, në këtë periudhë helmesh trasversale, qëndrimi i Përparim Spahiut, veçon nga të tjerët. Kujtojmë se Spahiu ka qenë mjaft i hidhur më parë dhe “tërbohet” fare kur vjen puna te diskutimi i Rrugës së Arbrit, që do të nxirrte Dibrën e tij të dashur nga izolimi urban.