Përgjimi tjetër/ Shefi i madh me superlativa për ty

170

Gazeta më e madhe europiane ka publikuar përgjime të tjera që e lidhin Qeverinë me vjedhjen masive të Votës së shqiptarëve në 2017

Në pëgjimin e dytë është dialogu në mes të Artan Gaçit dhe Arben Keshit drejtor në një institucion të rëndësishëm, ku flitet për votimet në Dibër.

Videoja