PËRGJIMI 2/ Xhemal Qefalia me shefin që vodhi votat: Rama dhe Ruçin e dinë çfarë pune ke bërë

151

Gazeta “Bild” ka publikuar sot 10 përgjimet e reja nga vjedhja e zgjedhjeve në Dibër. Në bisedën numër dy është deputeti Xhemal Qefalia që komuniko me shefin e policisë së Dibrës, Robert Aga.
Qefalia i thotë se në PS e vlerësojnë punën e tij dhe kontributin që ka dhënë për PS. Qefalia i thotë se Edi Rama, Gramoz Ruçi dhe Damian Gjiknuri kanë konsideratë.