Përfundon takimi, ambasadorët dalin nga zyra e Ramës

391

Ka përfunduar takimi i Kryeministrit Edi Rama me ambasadorët e vendeve të BE-së dhe të ngarkuarën me punë të ambasadës së SHBA në Tiranë.

Takimi është thirrur menjëherë pas dekretimit të presidentit Ilir Meta për anulimin e datës së zgjedhjeve, 30 qershor.

Takimi u zhvillua në Kryeministri dhe zgjati rreth 90 minuta.