Përfundon mbledhja në Akademinë e Shkencave, nënkryetari Tole: I kërkojmë presidentit rishqyrtimin e dekretit për Gjinushin

167

Përfundon mbledhja në Akademinë e Shkencave, flet nënkryetari Vasil Tole. Vasil Tole: Vendimi për zgjedhjen e kryetarit është në fuqi

I kërkojmë presidentit rishqyrtimin e kërkesës sonë për kryetarin Skënder Gjinushin.

A do të hapni zgjedhje të reja, nwse nuk ndodh kjo?

Reagimi i sotëm i Aaamblesë wshtw ky, kaq mund të bënim për momentin. Me ligjin e ri parashikohen disa nene se ccfarë ndodh dhe do të veprohet sicc citohet atyre. Në rast se do të ketë një dekret refuzimi aty parashikohet që lidhet në dorë të Asamblesë përshtatshmëria e saj. Kemi një kryesi të zgjedhur, një zv.kryetar në detyrë dhe nuk kemi më as vakanca në seksione.

Për çfarë iu kundërshtoi Fuga?

Shprehu mendimin e tij dhe nuk binte dakord më dërgimin e rishqyrtimit