PD thyen bojkotin, Halimi lajmëron pjesëmarrjen në reformën e drejtësisë

121
Partia Demorkatike vendos te thyeje bojkotin dhe të behet pjese e reformes në drejtësi e cila është pjesë diskutimeve të gjera në tryeza të posacme me grupe të ndryshme të shoqërise civile.
Zyrtarisht demokratët, propozojnë përfaqësinë me nënkryetar Eduart Halmin dhe anëtarë Oerd Bylykbashin,Gent Starzimirin dhe Eduart Halimin.
Vendimi vjen në një moment kur grupi i eskperteve shqiptare dhe nderkombetar kane hartuar nje draft analize mbi sistemin mbi 300 faqe i cili po diskutohet ne tryeza te posacme me qellim marrjen e rekomandimeve.