PD, kallëzim penal për dhunën e policisë

144
Partia Demokratike ka bërë paraditen e së martës një kallëzim në prokurori për dhunën e ushtruar nga policia gjatë protestës së djeshme tek Parku i Liqenit. Kanë qenë deputeti Arben Ristani dhe juristi Ivi Kaso që kanë dorëzuar kallëzimin penal në Prokurorinë e Tiranës. Përfaqësuesit e PD kanë deklaruar se kallëzimi është bërë për drejtorin e policisë për dhunën e ushtruar në protestë.