Pas zv/ministrave, zbardhen emrat e Sekretarëve të Përgjithshëm të Ministrive

213
Një ditë më parë, nga punimet e Asamblese se Pergjithshme, kryeministriEdi Rama ka prezantuar zv/ministrat e qeverisë së tij.
KEshtu, Ramakalargyar nga pistet kryesore ne cdo ministri cdo emer qe ishte propozuar nga partitet aleate, duke sjelle keshtu mes 33 emrave edhe personalitete te njohura si brenda dhe jashte vendit. 
Po dje gjatë asamblesë socialiste, janë bërë publikë edhe emrat e Sekretarëve të Përgjithshëm të ministrive.
Duket se nuk ka emra të rinj të sekretarëve të përgjithshëm, por qarkullim mes tyre nëpër ministri.
Më poshtë lista e sekretarëve:
Ministria e Financave -Gelardina Prodani
Ministria e Jashtme-Gazmend Barbullushi
Ministria e Shëndetësisë-Arjan Kraja
Ministria e Bujqësisë-Aurora Alimadhi
Ministria e Mjedisit-Plarent Ndreca
Ministria e Kulturës-Olti Musaka
Ministria e Mbrojtjes-Alba Thoma
Ministria e Arsimit-Koli Bele
Ministria e Energjetikës-Gent Kerri
Ministria e Drejtësisë-Elira Kokona
Nderkohe qe me poshte eshte edhe lista zyrtare e atyre qe ne cdo rast do te zevendesojne minisrat
Lista e plotë –
Emrat e zv/ministrave të rinj Ministria e Jashtme – Klea Maliqi, Artemisa Dralo, Etjen Xhafaj 
Ministria e Mbrojtjes – Petro Koçi 
Ministria e Brendshme: Rovena Voda, Julian Hodaj, Romina Kuko, Besfor Ramallari.
Financat dhe Ekonomia – Erjon Luci, Albana Shkurta, Dajna Soresent, Elton Haxhi
Energjetika dhe Infrastrukura – Enis Aliko, Hantin Bonati, Dorina Cinari, Artan Shkreli
Shendetësia dhe Çështjet Sociale – Mira Rakaçolli, Bardhylka Kospiri, Ilirjana Bajraktari (Nga Kosova), Ardjana Jaku 
Ministria e Bujqësisë – Dhimo Kote, Ermira Rusi, Ilir Halilaj, Roland Kristo Turizmi dhe Mjedisi – Ornela Çuçi, Hajrulla Çeku (Vjen nga Prizreni, Kosovë)
Arsimi, Sporti dhe Rinia – Besa Shahini (nga Kosova), Ervin Demo, Kostandin Shkurti, Shpati Kolgega
Ministria e Drejtësisë – Toni Gogu, Teuta GodoMinistria e Kulturës – Valbona Shujaku (Nga Kosova)
Hyrjet Asamble: Arben Konomi, Halit Palamani, Ana Dhamo, Florenc Spaho, Ana Muça; Artemisa Dralo; Ardit Konomi; Safet Gjici; Ardiana Jaku ;Fran Mataj; Paulin Luli; Spartak Braho dhe Milena Harito