Para parlamentit, protestuesit shkulin gardhin metalik dhe e hedhin drejt policisë

122

Një grup protestuesish kanë tentuar të hyjnë në oborrin brenda parlamentit. Ndërkohë që një grup tjetër po marshojnë drejt ministrisë së Brendshme. Policia nuk ka bërë asnjë veprim përveç thirrjes drejtuar protestuesve që të ndalojnë veprimet provokuese.

Protestuesit  shkulin gardhin metalik dhe e hedhin drejt policië që është vendosur para parlamentit.

Në oborrin e parlamentit ndodhet dhe një autob dhe forca të shumta policore të cilat qëndrojnë të zbrapsura.