Panariti: Taksa e stallave, katër herë më e lartë se e shtëpive të luksit

305
Nga Edmond Panariti
E pabesueshme por taksa mbi stallat e blegtorise është kater here me e larte se ajo e shtepive te luksit!! E thene ndryshe mundi, djersa, sakrifica e fermerëve, blegtoreve taksohen rende ?! Ndersa qejfi, vaniteti, ekstravaganca lehtesohen?! Rezultati!! Rrenim i garantuar i blegtorise dhe dalja nga skena e qumeshtit shqiptar i cili edhe per kete arsye prodhohet sot me kosto 40%me te larte se mesatarja per liter e qumeshtit ne BE…..Quo Vadis?!