Panariti: Kolapsi i Bujqësisë, është vula e degradimit ekonomik..!!

202

Nga Edmond Panariti:

Kolapsi i Bujqësisë, është vula e degradimit ekonomik……..!! ……. Ndryshe nga dy vjet më parë, mos rimbursimi me 14 përqind i TVSH të prodhimeve bujqësore në shitje dhe i shoqëruar me zero subvencione .. po kthehet në një fatalitet, dramë dhe faliment për bujqësinë dhe fermerët.. Prodhimet tona dalin jashtë loje sepse prodhohen me kosto 50 përqind më të lartë se të njëjtat prodhime të importit Automatikisht me tonelata prodhime po flaken. Shikoni çfarë po ndodh këto ditë në videon më poshtë

Kolapsi i Bujqesise, eshte vula e degradimit ekonomik……..!! …

Gepostet von Edmond Panariti am Samstag, 5. Oktober 2019