Panariti: Është masakër që po u bëjnë granteve për biznese private dhe jo për fermerët

80
PANARITI PER VIZITEN E TIJ NE FRANCE - Nenkryetari i Bashkise se Tiranes Edmond Panariti, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka komentuar ne lidhje me viziten e tij ne France, ku eshte zgjedhur anetar i Bordit Drejtues te planit te veprimit per biodiversitetin e qyteteve te rajonit te Mesdheut.

Nga Edmond Panariti:

Është masakër që po u bëjnë granteve për biznese private dhe jo për fermerët.. 100 mijë kokë bagëti më pak se 2017 nga mungesa e subvencioneve. Në Lushnje dy fabrika qumështi të mbyllura SOAL dhe Ndini.. Dramë për blegtorinë… Vetëm në 1997 ka ndodh kur kishim firmat piramidale.