Paloka: Ja emrat e PD në komisionin e reformës zgjedhore

87
PD ka gati emrat për komisionin e Reformës Zgjedhore.
Kryetari i Grupit parlamentar të PD-së, Edi Paloka i bëri publike paraditen e sotme pas përfundimit të mbledhjes së Konferencës së Kryetarëve.
“Bashkëkryetar Oerd Bylykbashi, anëtarë Arben Ristani, Eduard Halimi, Gent Strazimiri dhe një anëtar i takon Partisë Republikane”