Padi, 550 milionë dollarë kundër Soros

107

Miliona dollarë për financimin e drejtpërdrejtë dhe
të paligjshëm të terrorit në SHBA


Babai i oficerit të vrarë në Teksas të Dallasit padit
George Soros

 

Sipas: Conservative Daily Post

 Në korrik të
këtij viti, qyteti i Teksasit në Dallas, ka përjetuar një sulm si asnjë tjetër.
Sulmi ka në sfond masakrën e papritur ndaj pesë oficerëve në Dallas pas një
proteste në mbrojtje të njerëzve me ngjyrë. Protesta paqësore u shndërrua në
një ngjarje të dhunshme. Për fat të keq kemi humbur pesë zyrtarë të guximshëm
të policisë për shkak të dhunës së pakuptimtë.

Pas të shtënave
pakuptimta, ka pasur disa protesta të tjera që janë kthyer papritmas në ngjarje
të dhunshme. Ne kemi parë qytete si Milwaukee që shkojnë deri në flakë, sepse disa
protestues që nisin si paqësorë kthehen në të dhunshëm.

Dhe pikërisht në
këto ngjarje është zbuluar pjesa e pështirë e nxitjes së tyre. Atje është
zbuluar se George Soros, miliarderi liberal, ka financuar disa prej këtyre
protestave duke i bërë ato të dhunshme. Kjo është një përpjekje për të
shkaktuar trazira civile sa më shumë të jetë e mundur. Enrique Zamarripa është
babai i një prej oficerëve të vrarë nga  të shtënat në Dallas.

Patrick
Zamarripa dha jetën e tij për të shpëtuar njerëzit që ishin nën sulm nga një
person mashtrues  dhe i armatosur. Dhe
tani Enrique sapo ka ngritur një padi duke pretenduar se George Soros dhe grupi
“Black Lives Matter”, veçanërisht aktivisti Rashad Turner, kanë nxitur njerëzit
në trazirat e dhunshme.

Për shkak se ata
janë frymëzuesit e njerëzve të trazirave, që kanë përfunduar me humbjen e jetës
së njerëzve të pafajshëm. Për këtë shkak, Enrique ka ngritur një padi me 550
milionë USD kundër tyre për vdekjen e djalit të tij.

“Ndërsa i pandehuri
i grupit “Black Lives Matter” pretendon për të luftuar racizmin kundër të
zinjve dhe nga ana tjetër ka nxitur dhe ushtuar dhunë, që kanë degjeneruar në dëmtime
të rënda trupor dhe vdekje kundër policëve të gjitha racave dhe etnive,
hebrenjtë, çka në fakt ajo është një bandë kriminale e dhunshme dhe
revolucionare”, pohon Enrique.

Nëse keni nevojë
për dëshmi të kësaj sjelljeje të dhunshme, ju thjesht duhet të shikoni në zonat
që ata kanë qenë duke “protestuar.” Në një qytet si Milwaukee ata kanë
djegur një stacion gazi  dhe, nëse zjarri
do të ishte shuar menjëherë, nuk do të kishte pasur disa dëme serioze.

Duke iu rikthyer
incidentin të 7 korrikut në Dallas, anëtarët e bandës së mësipërme dolën për të
protestuar kundër vrasjeve policore të dy burrave të zinj në Minesota dhe
Luiziana dhe hapën zjarr në mes të turmës. Dhe si pasojë e kësaj masakre, Patrick
dhe katër policë të tjerë u vranë.

Padia fajëson retorikën
e lëvizjes “Black Lives”, e cila në fakt përbën një pretekst për të sulmuar
policinë. Dhe ka disa prova për të mbështetur këtë ide. Grupi u ka thënë pasuesve
të tyre “se ka një luftë civile mes zezakëve dhe të zbatimit të ligjit,
duke bërë thirrje për dhunë të menjëhershëm dhe dëmtime të rënda trupore ose
vdekje”. Enrique ka pasur një koment në lidhje me këtë. “Unë dua
drejtësi për djalin tim. Ai shërbeu tre turne në Irak, ai i ka mbrojtur vendin
e tij dhe e mbronte me të gjitha mënyrat. Pastaj ai dha jetën e tij duke qëndruar
në mes të breshërive të armëve për të mbrojtur njerëzit e pafajshëm përballë të
tjerëve të dhunshëm që shtinin në mes të turmës”.

Ajo që është
interesante për t’u theksuar është se rrjeti i veprimit “Next Generation” është
grupi që organizoi protestën e 7 korrikut, e cila përfundoi në mënyrë tragjike.
Përveç Soros dhe disa pjesëtarëve të Partisë Demokratike janë zbuluar se janë
paguar disa nga protestuesit për të krijuar një rrëmujë aq të madh sa të jetë e
mundur. Kjo nuk bën me faj gjithë Partinë Demokratike, por Soros dhe pjesëtarët
e kësaj partie që kanë qenë frymëzues të grupit “Black Lives Matter”.

Ky grup ka
provuar kohë pas kohe që ata do të bëjnë asgjë më shumë se sat ë nxisin trazira
dhe për të krijuar dëme në jetë njerëzore dhe materiale. Grupi ka marrë një mbështetje
nga demokratët dhe sidomos nga George Soros.

 

Burimi: http://endingthefed.com/breaking-soros-now-being-sued-550-million-for-direct-illegal-funding-of-terror.html