“Non stop 24-orë monitorim me kamera të burgjeve” Rama njofton vendimin e ri për sigurinë

138

Kryeministri Edi Rama ka bërë publik sot projektin më të ri në kuadër të ruajtjes së rendit, rregullit dhe sigurisë në burgje.

Rama u shpreh se burgjet do të monitorohen non stop 24 orë në 24.

“Kemi vendosur të ndërmmarim një ndëshkim ligjor për të dyshuarit apo të dënuarit për perfshirje në krim të orgnizuar apo të oraganizatave terroriste të cilët do ti ndëshkon një regjimi të ri shumë të rrepte monitrimi.

Që do të thotë se këta lloj përfaqësuesi të botës së krimit do të kenë kontaktë shumë të klufuazuara me qënet e tjera njerëzre.

Kemi vendosur ngritjen e një sallë operative monitorimi non stop me kamera në burgjet të sigurisë së lartë.

Kjo tregon luftën kundër korrupsionit kronik në një nivel të panjohur më parë. Non stop 24 orë për të gjithë kohën e dënimit.”