Një President si Meta, do duhej ta gjenim

187

Prof. Dr. Mark Marku: Edhe po të mos kishim një president si Meta, do duhej ta gjenim

Profesori Mark Marku, i ftuar në emisionin “Opinion” e cilësoi, të papranueshëm sulmin e PS ndaj presidentit të Republikës Ilir Meta. Duke vlerësuar rolin e kreut të shtetit në situatën kritike ku ndodhet vendi, Marku u shpreh se në një situatë të tillë, jo që nuk duhet shkarkuar, por do duhej ta gjenim një president të tillë. “Edhe po të mos e kishim një President të tillë, në këtë situatë do Të na duhej ta gjenim një të tillë, e jo ta heqim“, deklaroi Prof. Dr. Mark Marku. “Një president i fortë. Me shumë dobi për sistemin dhe mendoj, se ajo çfarë prodhon gjithë reagimet ndaj Metës, përvoja e tij prej shumë vitesh në politike shndërrohet në siguri”, – shtoi Prof. Dr. Mark Marku.