Nishani dekreton ligjin për luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar

273


Presidenti Nishani dekreton dje ligjin për organizimin dhe funksionimin e institucioneve në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar me dekret Nr. dekreti 9768. Në një njotim për mediat nga zyra e shtypit e Presidentit të Republikës, bëhet e ditur se : “Presidenti Nishani dekreton shpallje ligji nr. 95/2016. Në mbështetje të nenit 84, pika 1 dhe nenit 93 të Kushtetutës, dekretoj shpalljen e ligjit nr.95/2016 “Për organizimin dhe funksionimin e institucioneve në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar”.