Ngjela: Ministrat e korruptuar grabitën 1 mld dollarë, pse gënjen Rama?

394
Avokati Spartak Ngjela ka reaguar lidhur me situatën e krijuar nga përmbytjet si pasojë e reshjeve të dendura që ‘pushtuan’ vendin. Në një mesazh në faqen e tij të ‘Facebook’-ut, Ngjela me ironi theksoi se përmbytja i hodhi të gjitha urat dhe argjinaturat e korrupsionit.
Ai shtoi se kostoja e përmbytjeve shkon në 3 miliardë dollarë. “Por ajo iu tregoi shqiptarëve se, kjo përmbytje që e ka koston afër 3 miliardë dollarë; provoi se nga ministrat e korruptuar të Bujqësisë dhe të Ndërtimit; nga drejtorë dhe klientë të tyre, u janë grabitur shqiptarëve 1 miliardë dollarë. Të gjitha do të hetohen. Madje janë në hetim me fakte nga ekspertët e huaj. Po Rama pse gënjen pikërisht për këtë?”, thuhet në mesazhin e Ramës.
REAGIMI I NGJELES
Përmbytja i hodhi të gjitha urat e korrupsionit;
Që të gjitha argjinaturat e korrupsionit;
Ajo i shkatërroi të gjitha rrugët e korrupsionit.
Por ajo iu tregoi shqiptarëve se, kjo përmbytje që e ka koston afër 3 miliardë dollarë; provoi se nga ministrat e korruptuar të Bujqësisë dhe të Ndërtimit; nga drejtorë dhe klientë të tyre, u janë grabitur shqiptarëve 1 miliardë dollarë.
Të gjitha do të hetohen. Madje janë në hetim me fakte nga ekspertët e huaj.
Po Rama pse gënjen pikërisht për këtë?
Së është një i korruptuar që ka mendjen e një fëmije.
Pse, nuk e shihni çfarë gënjeshtari fëminor është, kur, pa asnjë lloj kalkulimi, thotë që: “po të mos isha unë, Edi Rama, dëmet do të ishin shumë më të mëdha”.
Vetëm një 12 vjeçar e ka këtë kurajë injorantësh për të folur kështu.
Mbani mend një gjë:
Çdo fatkeqësi natyrore do t’ iu japë shqiptarëve provat e grabitjes së qeverive që i kanë qeverisur dhe kësaj që po e qeveris.