Neritan Sejamini: Hetim lejeve të ndërtimit të Ramës

319

Në një reagim të tij Neritan Sejaminit , i tregon Ramës ,se do hetohen lejet e tua:

Ja statusi i plotë:

Edi Rama është ndërtuesi më i madh në historinë e Shqipërisë dhe ndoshta me gjërë. Ka 20 vjet që jep leje ndërtimi pa ndërprerje, ka dhënë mijëra leje ndërtimi për dhjetra miliarda euro. Nuk ka lënë shesh, terren sportiv, lulishte dhe park pa e kthyer në shesh ndërtimi.

Ndaj është shumë interesante teksa e dëgjon sot se sa i pafajshëm duket për katrahurën urbanistike dhe të ndërtimit në Shqipëri.