FOTO/ Në Shkoder ndodh shpërthim me 6 të plagosur, ndërsa në Lezhë vera dhe banketi është shtruar nga Rilindasit

Në Shkoder ndodh shpërthim me 6 të plagosur. - autoret në drejtim të paditur,, në Lezhë vera dhe banketi është shtruar nga Rilindasit... ehhhh Ali Asllani ku je ..?!