‘Në Korçë qytetarët braktisin votimet’, Braimllari: Votime moniste pa zgjedhje janë mjerim dhe varfëri

257

Sekretari i Përgjithshëm i LSI, Endrit Braimllari në një postim në rrjetin social shkruan se në Korçë qytetarët braktisin votimet moniste.

“Rama po kërkon të kthej izolimin.
Rilindja vetë voton, vetë numëron, vetë janë vëzhgues, komisioner, numërues.
Partia i bën të gjitha”, shkruan mes të tjerash Braimllari.

Postimi i plotë i Endrit Braimllarit

Në Korçë qytetarët braktisin votimet moniste.
Votime moniste pa zgjedhje janë mjerim dhe varfëri.
Rama po kërkon të kthej izolimin.
Rilindja vetë voton, vetë numëron, vetë janë vëzhgues, komisioner, numërues.
Partia i bën të gjitha.

#partiavoton
#partianumeron
#partiavulos