Në 13:00 mblidhet KLD, Manjani: Është cenuar figura e gjyqtarit

98

Këshilli i Lartë i Drejtësisë do të mblidhet në orën 13:00 në lidhje me skandalin seksual të  denoncuar në emisionin investigativ “Stop” ku denoncohet kryetari i Gjykatës së Gjirokastrës.

‘Sot në orën 13: 00 do të ketë mbledhje. Ngjarja është e turpshme dhe e papranueshme për një gjyqtar”

“Ky kryetar gjykate nuk mund të jetë më. Nuk mund të jetë as gjyqtar. Do kërkoj të pezulloeht derisa të plotësohen procedurat për shkarkimin e tij”