Mos humbisni mundësinë për të dëgjuar fjalimet e Gjuzit dhe Hajdarit

266

Gjatë fjalimeve në parlament janë regjistruar edhe reagime të ndryshme.

Më poshte keni fjalimet e deputetëve Gjuzi dhe Hajdari.

Video