Monika Kryemadhi: Taksat që duhet të heqi dorë Edi Rama

125
Sot kemi dalë për të sensibilizuar dhe ndërgjegjësuar në radhë të parë kryeministrin e drogës Edi Rama I cili duhet të tërhiqet nga taksa e Rrugës së Kombit, të tërhiqet nga TVSH për bizneset e vogla, duhet të tërhiqet nga heqja e listës së 20.000 familjeve të ndihmës ekonimike, duhet të tërhiqet nga rritja e çmimit të ujit, duhet të tërhiqet nga çdo gllabërim që I bën shqiptarëve. Ne sot këtu nuk kemi dalë për të bllokuar rrugën, por kemi dalë për të bllokuar rrugën e drogës dhe për të liruar rrugën e Kombit drejt Bashkimit Europian.