Monika Kryemadhi dhe Tushaj takim me strukturat në Lezhë

323
Monika Kryemadhi dhe Viktor Tushaj kanë zhvilluar një takim me strukturat në Lezhë për të analizuar humbjen e zgjedhjeve në këtë qytet. LSI ka nisur analizimin e faktorëve që çuan në humbjen e Tushaj në zgjedhjet për kryebashkiak, ndërsa mësohet se do të ketë një riorganizim të strukturave të kësaj partie. Sipas Tushajt, koalicioni nuk është pritur shumë mirë nga qytetarët, duke shtuar se ai do të vazhdojë të jetë në politikë, pranë lezhjanëve.