Miratohen rekomandimet e PE për Shqipërinë, opozita lë sallën

147
Janë rekomanduar ditën e sotme rekomandimet e raportit të zgjerimit të 2015 për Shqipërinë,në mbledhjen e Komitetit të Stabilizim Asociimit, Parlamenti Europian- Shqipëri.
Rekomandimet u miratuan me votat e eurodeputetëve dhe mazhorancës shqiptare ndërkohë që opozita doli kundër.
Deputetët Aldo Bumçi dhe Tritan Shehu kanë dalë nga salla në momentin e votimit.
“Falenderoj Parlamentin Europian për mbështetjen që i jep Shqipërisë”, tha deputeti socialist Taulant Balla pas votimit.