Ministri Ahmetaj: Së shpejti ndërtohet rruga Kashar – Rrogozhinë

645
Turin “Puna për Shqipërinë që Duam”, ministri i Financave dhe i Ekonomisë, Arben Ahmetaj e ka zhvilluar në Rrogozhinë e Kavajë. Ministri Ahmetaj premtoi se “Rruga Kashar-Rrogozhinë, është investim kyç për zhvillimin e zonës. “Ajo që gjithashtu do bëjë një diferencë shumë të madhe për zonën, është ai premtimi që e kemi bërë para fushatës, që është rruga Kashar-Rrogozhinë, që e bën zonën e Rrogozhinës si lagje të kryeqytetit që të arrihet në 15 e maksimumi 20 minuta”, tha ministri i financave, Arben Ahmetaj. Kashar-Rrogozhinë ka një kosto prej 300 milionë eurosh dhe synohet të ndërtohet me fonde private përmes koncesionit. Sipas Ahmetajt ndërtimi i kësaj rruge bashkë me një sërë investimesh të tjera publike në zonën e Rrogozhinës, do të zhvillojnë ekonominë dhe rritin punësimin.