Meta takon në Tiranë Ramush Haradinaj dhe Stipe Mesiç

117
Pas takimit në Kosovë, kreu i Kuvendit Ilir Meta dhe kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj janë takuar sërish sot në Tiranë. Në takimin mes tyre ka qenë i pranishëm edhe ish-Presidenti i Kroacisë, Stipe Mesiç.

Kreu i Kuvendit udhëtoi të premten drejt Kosovës në cilësinë e negociatorit mes palëve në Kosovë për të zgjidhur ngërçin politik të krijuar atje. Takimet Meta i nis dhe i përfundoi me homologun e tij Veseli. Gjatë të shtunës ati pati takime me tre liderët e opozitës.