Meta në SHBA, merr pjesë në Forumin e Inteligjencës dhe Sigurisë

95
Kreu i Kuvendit Ilir Meta është nisur drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ai do të marrë pjesë në Forumin Parlamentar të Inteligjencës dhe Sigurisë.
Ky forum zhvillohet në Kongresin Amerikan, me ftesë të kryetarit të TaskForcës së Kongresit për Terrorizmin dhe luftën jo-konvencionale. Gjatë kësaj vizite kreu i Kuvendit do të ketë dhe një sërë takimesh të tjera.