Meta: Mbështetje nga Suedia për forcimin e shtetit të së drejtës

235

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka pritur në një takim gjatë ditës së sotme Ambasadoren e re të Suedisë në Shqipëri.

Njoftimin për këtë takim ai e ka bërë në faqen e tij në facebook.

Ja postimi i plotë:

I lumtur të prisja sot në një takim të veçantë Ambasadoren e re të Suedisë në Shqipëri, Znj. Elsa Hastad, me rastin e paraqitjes së letrave kredenciale, dhe të merrja garancitë e saj për mbështetjen e Suedisë për forcimin e demokracisë, të të drejtave themelore të njeriut dhe shtetit të së drejtës në Shqipëri