Meta: Ligji i shkatërrimit të Teatrit Kombëtar është kryevepra më flagrante e kapjes së shtetit, cënimit të rendit kushtetues dhe interesit publik

209

Nga Ilir Meta:

Ligji i shkatërrimit të Teatrit Kombëtar është kryevepra më flagrante e kapjes së shtetit, cenimit të rendit kushtetues dhe interesit publik e kombëtar.
Do të qëndroj dhe do të luftoj vetëm për “rule of law”!
Boll më me “rule of oligarchs”!